Ahoi! Fotografii cu impatimitii barcilor cu vele din Constanta

Fotografii unice din Constanta cu veliere si yachturi intr-o intrecere care te va tine cu sufletul la gura. Inarmeaza-ti aparatul foto cu un zoom puternic pentru ca weekendul acesta e unul de foc pentru pasionatii sporturilor cu vele din Constanta si din tara. Startul trofeului se da la Eforie Nord, sansa unor fotografii de spectacol iesite din comun.

Trofeul Black Sea Sailing 2015 ia startul sambata 20 iunie la Marina Eforie cu prima etapa, Regatta Poseidon.  Competitia din Eforie Nord se desfasoara in trei curse, una offshore si doua curse inshore, iar velierele sunt clasate in categoriile: Racer şi Cruiser. La concurs iau parte circa 30 de yachturi cu vele şi mai mult de 200 de performeri.

Trofeul Black Sea Sailing 2015 face parte din programul de competitii sportive cu vele stabilit de Federatia Romana de Yachting (FRY). Concursul si-a castigat deja increderea pasionatilor ai sporturilor cu vele prin cele trei editii reusite in anii precedenti şi este compusă din 2 etape: Regatta Poseidon (19-21 iunie) şi Regatta Callatis (28-30 august). Alaturi de alte trei etape – Regatta Regina Maria (29-31 mai), Regatta Life Harbour (24-26 iulie) si Regatta Bricul Mircea (14-17 august) – alcatuiesc Romania Cup 2015.

Vant din pupa si lumina buna cu toate panzele sus!