Fotografie sportiva. Weekend de foc pentru impatimitii ciclismului

Nisip, mare si soare la greu! Concursul XCO de la malul Marii Negre revine cu a doua editie. Sub denumirea Beach Race XCO, intrecerea se desfasoara pe potecile Plajei Corbu, din judetul Constanta, cu data de desfasurare 25 aprilie 2015. Intrecerea de ciclism se vrea a fi una spectaculoasa si super antrenanta, asadar aveti prilejul de a parcurge un traseu de 4 km, care este impartit jumatate in plaja si jumatate pe coasta de acces pe faleza. Iar daca pasii nu v-au purtat vreodata aici, atunci ati face bine sa treceti competitia in calendarul vostru sportiv si sa nu o ratati.

Cam asa suna descrierea competitiei de ciclism  Beach Race XCO organizata de AndoVela, Asociaţia Sportivă SanaSport, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Constanţa. Ocazie excelenta si pentru noi, amatorii si profesionistii fotografi de a iesi la vanat de cadre si fotografii sportive.

Beach Race XCO este singurul cross country olimpic din Europa ce are loc pe plaja si fae parte din calendarul international UCI. Un lucru important, daca sunteti legitimati si participati la intrecere veti acumula puncte UCI pentru Olimpiada RIO 2016. Amatorii vor avea ocazia sa se bucure de o cursa provocatoare pe nisip si sa se relaxeze apoi pe plaja salbatica si frumoasa de la Corbu, nu departe de Constanta.