Atentia foto cuvenita mirelui. Etapa aranjarii de nunta

Aranjarea mirelui merita pe deplin fotografii profi de album. S-ar crede ca domnii nu gasesc cliseele de nunta de valoare, ca mireasa e prioritatea si neaparat sa ne concentram atentia foto in directia ei. Adevarul e undeva la mijloc, dar si mirii isi doresc fotografii de calitate din ziua nuntii.

Este stiut ca barbatii in mare parte sunt mai neobisnuiti in fata aparatului foto – cadre, pozitii, pregateli, socoteli… cam dau batai de cap si iata de ce e vital ca intre fotograful de nunta si miri sa aiba loc cateva schimburi de idei inainte de ziua lor speciala si poate chiar o mini sedinta foto in Constanta pentru a pune bazele unei conexiuni in fotografie, nu de alta dar mai usuram un pic din greutatea emotiilor.

Ca si stil de fotografie in surprinderea etapei de aranjare a mirelui se alege intre fotojurnalism si fotografie de portret, mizand pe un melanj al celor doua stiluri cu variatii de la caz la caz depinzand foarte mult de caracterul mirelui, de anturaj, de cadrul ales samd. Un fotograf experimentat de nunta nu trebuie sa se opreasca pe o singura varianta a fotografiei ci mai degraba sa incerce sa se muleze facil oricarei situatii intalnite.