Echipamentul fotografului de nunta. Tin pasul cerintelor foto curente

Fotograful de nunta e un meserias in domeniu ce va cauta mereu sa vina cu ceva nou pe piata. Bineinteles, ca in orice afacere, investitia trebuie intr-un final amortizata, dar cu toate astea deseori se fac achizitii haotice in aparatura foto scumpa fara a tine cont de latura de business. Explicatia cea mai simpla intervine cand vorbim de o pasiune in fotografie – si e cazul majoritatii fotografilor. Noi nu vedem afacerea ci placerea dar din pacate lumea nu traieste pe nasturi ci pe bani si e dureros sa nu iti poti permite sa iti cumperi ultima jucarie de lentila sau mai stiu eu ce accesorii de nunta, ca ai vazut la cineva si te prinde.

Concurenta e acerba cam in orice oras din tara pe latura asta de fotografie, iar fotografii de nunta din Constanta nu fac exceptie. Putini mai sunt aceia care nu trag nuntile pe full-frameuri, pe prime-uri de 1.4, 1.8 si ar fi totusi pacat sa nu o faca, daca isi permit si au tarifele pe masura. Iar pentru necunoscatori, neinitiati – asa cum ii mai poreclim, totul suna de-a dreptul nebunesc doar cand aud de sumele fantastice ce se invart in jurul aparaturii foto dar mai ales de tarifele practicate de orice fotograf de nunta din Constanta.

Dragi clienti constanteni care va plangeti de preturile mari in fotografia de nunta si care nu intelegeti ca aparatura aia se strica si trebuie schimbata periodic, va doresc lumina buna in continuare! Lumina buna in fotografiile de familie, amintirile voastre cele mai de pret. Deja bat campii…

Imi doresc eu multe jucarii foto cu care sa imi incant abilitatile de fotograf. Pana atunci mai am de salivat la vitrine. Nu vreau nici cel mai bun echipament foto dar limitele fotografiei oricum nu le poti atinge doar prin vorbe si dorinte. E nevoie de aparatul foto in mana – ca doar tehnica o stapanesc destul de bine.

Va fi aruncata lista completa cat de curand, pana atunci mai trebuie sa fac niste cumparaturi, wishlistul e luuuuuuuuuuuuuuuuuung.