Mizantropia nu are ce cauta in cercul fotografilor constanteni

Mizantropia este un termen dur, mult prea grav cand se face referire la ocupatia de fotograf de nunta. Cercul restrans de pasionati si mai ales marimea Constantei ne ajuta si imping intr-o anumita modalitate sa ne pastram acute fortele, abilitatile sociale dincolo de concurenta si competivitatea crescanda din domeniul foto de mariaje locale. Sau poate nu.

Trebuie sa nu uitam de unde am pornit, sa acordam timp si rabdare proiectelor foto de initiere si perfectionare, dar mai ales sa ne largim universul cunoscutilor fotografi constanteni. Toate astea se fac apeland la opusul tipului mizantrop – un fotograf entuziasmat si o prezenta mereu agreabila cu toate implicatiile ei in viata de zi cu zi.

Nonsalanta afisata de unii fotografi nu este o reclama demna de urmat. La fel stam si cu mizantropia. Un fotograf de nunta trebuie sa isi orienteze si canalizeze toata energia catre crearea de noi contacte, satisfacerea si mentinerea clientilor, colaboratorilor, pastrarea legaturilor intr-un echilibru profesional si amical, aratand pasiune dezinvolta. Nu de alta dar in mediul descris, sociabilitatea are un cuvant greu de spus in succesul ca fotograf de nunta!