Recompensele unui fotograf de nunta de succes

Care sunt recompensele unui fotograf de nunta de succes? Adica…pe langa bani, distractie, timp liber si calatorii? Greu de spus. Ce bine ar fi sa fie chiar asa! Avem recompense dar si provocari ale meseriei de fotograf. Privit din afara, el este cel care parca nu are batai de cap, face munca mereu cu placere insa nu mereu e asa de roz, adevarul fiind tare departe.

Cand vine vorba de recompensele fotografului toti se gandesc la latura financiara dar si la statusul  social – fotograful de nunta este vazut nu de putine ori ca un important membru al comunitatii – complicata treaba. Sunt multe ingrediente cheie in succesul unui fotograf de nunta dar nu multi sunt cei care impartasesc din secretele deprinse de-a lungul timpului. Constanta fotografiilor de calitate este o cerinta minima pentru reusita dar si originalitatea si creativitatea sunt importante. Subiectul copy paste in fotografie il tratez pe altadata si las discutiile de etica si moralitate in fotografie, problematica drepturilor de autor fiind larg dezbatuta in toate forumurile de specialitate. Pana a ajunge la autoritatea competenta e un drum lung iar amploarea fenomenului ridica ca intotdeauna semne de intrebare.

Pe raza Constantei incep sa se organizeze ateliere si workshopuri de specialitate in fotografierea tinerilor care isi pun pirostriile. Timid ce-i drept dar cu siguranta va lua in curand amploare fenomenul de ‘scolire’ a fotografilor de nunta constanteni.