Fotografia – Prada Facebook

Nu vreau sa cad prada facebookului dar se pare ca tot imi omor timpul in mediul online. Promovarea foto prin mijloace proprii este vitala in dezvoltarea fotografului profesionist de azi, la care bineinteles nu pot decat sa aspir momentan.

Sper doar sa nu cad in plasa penibilului si sa scriu prea multe cuvinte siropoase sau mai rau, sa incep cu lauda de sine – nici pe departe. Cu riscul de a ma repeta, formatul actual al blogului Fotograf Constanta se vrea a fi un exercitiu autodidact, un ghiont in coasta lenesa a inspiratiei fotografice si deci deschis tuturor curiosilor si carcotasilor. Cel putin cat am timp.

Orice lucru facut din pasiune duce spre calitate. Sunt ghidat de pasiune, devotament si voie buna si onorez servicii foto de calitate. Ma axez foarte mult pe comunicare si pana la urma asta inseamna munca de fotograf – sa nu iti taca gura, sa stii sa ghidezi lucrurile in directia buna dar mai ales sa creezi acea incredere, siguranta in bunul mers al lucrurilor.

Fara doar si poate voi ajunge in curand prada Facebookului dar pana atunci imi satisfac dorinta de a impartasi fotografii dragi din Constanta. Nu ramane decat sa fac pe turistul in orasul meu.