Fotogenia. Unghiul potrivit si sclipirea declansarii spontane

O rapida apasare de buton, un unghi potrivit si o lumina buna sunt necesare unei imagini fotogenice. Abordarea e mai complicata si tracul joaca feste in majoritatea sedintelor foto cu modele. Tratarea subiectului cu naturalete si rabdare este vitala iar o idee spontana din reflex e mai stralucita decat un plan foto dinainte stabilit. E nevoie de un unghi perfect si de o declansare spontana pentru o fotografie corect incadrata care sa reflecte calitatile avantajoase ale fotomodelului.

Fotograful se implica dezinvolt in constientizarea fotomodelului iar emotiile de moment nu trebuie tratate cu superficialitate ci trebuie combatute cu tehnicile binecunoscute de glume si glumite – ca doar sedinta foto de la prima nunta e cu nervi, de la a doua altfel discutam. Fotogenia cere timp iar daca esti inarmat cu rabdare si perseverenta rezultatele nu intarzie sa apara.

Fotografiile realizate la sesiunile foto din Constanta le livrez la marimea originala pentru a putea fi printate in formatul dorit iar in functie de preferinte creez albume foto si photo book-uri pe alese.