About

Salut! Eu sunt Daniel.

Sunt fotograf de nunta din 1990. Am fost martor la sute de evenimente şi m-am bucurat de fiecare în parte. Am surprins clipe pline de emoţie şi sentimente ştiute doar de cei fotografiaţi.

Știu că îți dorești să strălucești peste generații, atât tu cât și cei pe care-i iubești. Știm că ai nevoie de un fotograf de nuntă care să îți înțeleagă stilul și să salveze în imagini memorabile momentele magice pe care le pui la cale. Știu că meriți atenție, grijă și siguranță.

Va oferim o gama variata de albume foto digitale

Albumele noastre foto de nunta sunt de înaltă calitate, din gama PREMIUM, iar ca fotograf de nuntă profesionist, am inclus un album foto în fiecare pachet premium. Poți crea propriul album foto de nuntă personalizat pentru a te bucura cu adevarat de rezultatul uimitor pe care îl vei obține

Oferta Albume

Pachet Foto Video Nunta Premium

Fotograf si 1 Videograf la cerere pe tot parcursul evenimentului: imbracatul mirilor, sedinta foto, biserica si restaurant Fotografii nelimitate, selectate, editate si procesate. Filmare si montaj video . Album Foto Nunta Premium, 30×30 cm, 20 deschideri, Album Foto Nunta 12x12 cm, Cutie Usb Personalizată.